• Ik zoek een gebruikershandleiding in het Nedelands voor een Daewoo video cassette recorder/dvd reciever, model DF 8150. Wie heeft een tip voor mij.

  Gesteld op 12-11-2014 om 14:21 in forum Audio Audio / video-ontvanger Misbruik melden


  • Een tip, Koop een Daewoo video cassette recorder/dvd reciever, model DF 8150 waar een handleiding bijzit en dan is je probleem opgelost Geantwoord op 13-11-2014 om 21:56

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • DF 8150: de handleiding van dit typenummer is alleen in het Engels beschikbaar, zie:
   https://www.gebruikershandleiding.com/Daewoo-DF-8150P/handleiding-5-561889.html
   Geantwoord op 25-11-2014 om 17:11

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info