• Sinds gisteren krijg ik geen beltoon meer te horen als ik gebeld wordt op mijn iphone 5s.
    Weet iemand wat hiervan de oorzaak kan zijn en hoe ik dit kan oplossen?

    Gesteld op 9-5-2017 om 16:34 in forum Apple iPhone 5 Misbruik melden
    • Aan de zijkant zit een knop. Deze kan je omhoog of omlaag doen. Denk dat he per ongeluk hier aangezeten hebt. Als dat het probleem niet is, toestel ff uit en aan zetten. Als dat nog niet helpt, is je speaker kapot. Maar denk dat het het eerste is :) Geantwoord op 13-5-2017 om 22:28

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info