• ik heb doen een apel gsm c5 gekocht van iemand
  als ik mijn sim kaar er in doe geef hij steeds aan de wacht word en de e mail van die persoon
  ik kan als doen maar steeds komt die vraag van die e mail en wacht woord
  en die persoon zie ik niet meer
  wat kan ik voor doen voor dat de veranderen
  hoop dat iemand mijn kan helpen met dat


  Gesteld op 24-12-2016 om 02:30 in forum Apple iPhone 5 Misbruik melden
  • Wordt moeilijk. Je kan proberen om iTunes te downloaden via apple.com. Vervolgens je telefoon aan de computer aansluiten. Terwijl je dit doet, de home knop ingedrukt houden. Totdat het toestel uitvalt en weer aan gaat. Dan los laten, het kan zijn dat het toestel zo gereset wordt. Anders moet je toch echt contact opnemen met de oude eigenaar. Die moet dan het wachtwoord geven, zodat jij het toestel kan resetten. Succes! Geantwoord op 2-1-2017 om 12:41

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info