• Wij hebben hier al enkele maanden een Angelcare AC401 voor onze kleinzoon. Hoe komt het dat hij blijft tikken zelfs als ik mijn hand maar lichtjes aan het hoofdeinde van de matras leg. De kleine lag ook al eens helemaal aan het hoofdeinde en ook toen geen alarm. Ik vraag me af hoe dit ding werkt en of ik het ook helemaal kan vertrouwen. Ik heb mijn dochter dan ook nog overtuigd om zo'n ding te kopen. Graag wat uitleg over de werking van die bewegingsmatjes.

  Gesteld op 29-8-2014 om 18:52 in forum Angelcare AC401 Misbruik melden
  • Vanaf er beweging is ergens op de matras, gaat de Angel Care er van uit dat alles oké is.
   Wij hebben dit toestel gebruikt bij mijn eerste dochter, we hebben toch enkele keren alarm gehad terwijl ze er in lag, wat spelen met de gevoeligheid heeft dit opgelost. Maar liever te vaak dan te weinig zeker?
   We hebben ook enkele keren gehad dat het vooralarm (één pieptoon) er al voor zorgde dat mijn dochtertje toch even bewoog/ademde.
   We hebben het 3j gebruikt voor mijn eerste dochter, zodat we wisten wanneer ze bed uit glipte. Nu gaan we het zeker weer gebruiken voor mijn tweede dochtertje. Geantwoord op 7-12-2014 om 13:26

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info