• Ik krijg een storings code met gepiep E01.
  Wat betekend dit en hoe is dit te verhelpen.

  Gesteld op 24-6-2017 om 16:16 in forum Alaska Broodbakmachine Misbruik melden
  • Ik heb het opgezocht in de handleiding en er staat, dat je broodbakmachine te warm is om er direct een tweede brood mee te bakken. Wacht 15 minuten.
   Ik kreeg echter de melding niet aan het eind van het programma, maar er middenin. Ben bang dat hij de geest gaat geven. Hij sprong zomaar uit zichzelf op programma 1 terug en gaf aan 3:25.
   Ik heb hem nu op programma 10 (bakken) gezet en hoop dat het brood nog te redden is. Geantwoord op 11-7-2017 om 16:03

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info