• Sinds kort overgestapt op KPN glasvezel, het lukt me niet om deze tv aan te sluiten. Iemand een tip??

    Gesteld op 12-7-2017 om 16:10 in forum Akai ALED2212TBK Misbruik melden
    • Juiste aanpak bij HDMI problemen:
      1. Kun je de televisie eens helemaal spanningsloos maken? Daarna opnieuw aanzetten.
      2. Je kunt een andere HDMI ingang op je televisie proberen. Wel alle afzonderlijke ingangen uitproberen, want vaak werken niet alle ingangen goed.
      3. Heeft de klant een 4k UHD televisie, maar de tv-ontvanger is een 2k versie, zet dan de HDMI ingang van de televisie op HDMI1.4 versie (let op dit werkt en heet bij elke tv anders)
      4. Je kunt kijken of er een nieuwe software-versie voor je televisie beschikbaar is en deze installeren.
      5. Wees er zeker van dat je de KPN HDMI kabel gebruikt die meegeleverd is in het installatie-pakket.
      6. Sluit (tijdelijk) alleen de KPN tv-ontvanger aan en verwijder alle andere HDMI apparatuur, mogelijk is er een conflict met een ander apparaat.
      7. Als de voorgaande stappen niet werken kun je ook overwegen een actieve HDMI switch (Bijv ATEN VS481A of ATEN VS481B) aan te schaffen en deze tussen de tv-ontvanger en televisie aan te sluiten.

      Geantwoord op 12-7-2017 om 16:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info