• Na het uitzetten van de tv is alle zeners kwijt. Zal met instellingen te maken hebben, maar welke?

    Gesteld op 5-8-2017 om 19:46 in forum Akai ALED19M1BK Misbruik melden
    • Had zelfde probleem en verkoper kon niet helpen. Na lang zoeken toch zelf de oplossing gevonden die eigenlijk logisch is. Na installeren van de zenderlijst moet je automatisch scannen uitzetten zo niet scant hij dus inderdaad telkens opnieuw waardoor zenderlijst wegvalt. 2 instellingen aanpassen en hopelijk succes:
      –na zenderlijst te hebben aangemaakt
      1) terug naar menu >instellingen>andere instellingen> standbye zoekopdracht moet je uitschakelen
      2) terug naar menu >instellingen>andere instellingen>software upgrade> 1x klikken op versie V.0.8.4.> in submenu optie automatisch scannen moet je uitschakelen.
      Mvg
      Alex Geantwoord op 5-8-2017 om 20:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info