• Ik heb een TV Akai Aled 1905 T. Ben op vakantie in Frankrijk. Tot verleden jaar prima gefunctioneerd. Nu zoekt en vindt het apparaat via DVB-T wel alle kanalen, maar krijg ik er geen beeld bij. Sommige kanalen ook geen geluid. Ik krijg op het scherm de mededeling "videoformaat wordt niet ondersteund". Is er iets veranderd in Frankrijk sinds 2015, kan een adapter oplossing brengen? Alvast dank voor ene snel antwoord.
  N.J. Ouwehand vanuit Fayence: email njouwehand@gmail.com
  In de huidige situatie heb ik niets aan het toestel.

  Gesteld op 1-6-2016 om 09:12 in forum Akai ALED 1905T Misbruik melden
  • Beste lotgenoten,

   Inmiddels heb ik het probleem kunnen oplossen. Hier in Frankrijk heb ik een decoder aangeschaft die iets minder dan 30,- euro kost. Die zet het DVB-T signaal om naar een DVB-T2 signaal. Die decoder is via een HTMI kabel verbonden met de Tv en het loopt allemaal weer.
   Succes en dank voor de reactgie.
   Nico J. Ouwehand Geantwoord op 4-6-2016 om 19:30

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info