• wat moet ik doen bij de melding: er werden geen kanalen toegevoegd, ga naar het installatiemenu om kanalen toe te voegen. Alles geprobeerd maar ik krijg deze melding niet weg. Vraag is al eerder gesteld, maar ik zie nergens een antwoord !!

  Gesteld op 1-1-2016 om 17:17 in forum Akai ALED 1905T Misbruik melden
  • Had ik ook, bleek dat ik hem op de verkeerde bron had staan.
   Knopje source op de afstandsbediening.
   Op de goede bron gezet en toen deed hij het weer. Geantwoord op 16-2-2017 om 14:02

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • Ik heb nu dezelfde melding. Volgens ziggo ligt het aan mijn tv. Ik heb een salora tv. Weet iemand wat ik moet doen? Source knop zie ik niet op de bediening. Geantwoord op 8-10-2017 om 19:19

   Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info