• Na kort gebruik is er bij het dvd kijken slechts zwart wit beeld. Er zijn nog geen zenders geinstalleerd dus hoe het met tv kijken zit weten we nog niet. Er is wel kleur mogelijk op de tv aangezien de installatie menu icoontjes wel in kleur verschijnen. Heb een vermoeden dat het dus aan de instellingen ligt, maar met alles uitproberen en de handleiding is het me niet gelukt er achter te komen. iemand een idee?

  Gesteld op 8-3-2013 om 20:37 in forum Akai ALED 1905T Misbruik melden
  • Hoi....exact hetzelfde probleem. Woon in Bolivia en heb de tv in nederland gekocht. Kan er hier geen kant mee op ......wie weet een oplossing Geantwoord op 19-4-2013 om 05:32

   Waardeer dit antwoord (14) Misbruik melden
  • Hoi....exact hetzelfde probleem. Woon in Bolivia en heb de tv in nederland gekocht. Kan er hier geen kant mee op ......wie weet een oplossing Geantwoord op 19-4-2013 om 05:35

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info