• goedeavond heb van een kennis een whirlpool AP9000C rijdende airco meegekregen maar de gebruiksaanwijzing is er niet bij hij is van 2005 hebt u die misschien nog groetjes r.vd Akker 073-5477884 email paardenbloem25@msn.com

  Gesteld op 30-6-2015 om 21:59 in forum Klimaatbeheersing Airconditioner Misbruik melden
  • Zelfde verhaal hier, ook mobiele airco AP9000C gekregen. De ventilator werkt wel, maar ik krijg hem niet op koelen. En ik ben dus ook op zoek naar een handleiding. Vandaar dat ik graag zou weten of u die ondertussen ergens hebt gevonden???

   vriendelijke groeten,
   Jan
   jan.verhavert@gmail.com
   Geantwoord op 26-10-2016 om 18:08

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info