• De zonneboiler (een Zen Aquasol Standaard gemonteerd door de Fa. Vos uit Nijnsel)heeft soms moeite met opstarten. Bij het tikken tegen de printplaat, als de zon al wat langer schijnt en het lampje nog niet brand, ontstaat er een "geritsel"van van contact maken en begint het lampje te branden en hoor je het water naar buiten stromen. Soms moet je wat extra tikken als het lampje staat te twijfelen. Het lijkt op een los contact in de printplaat?? Enige ervaring??

    Dik Hulzebos, Email: dik_hulzebos@yahoo.com

    Gesteld op 11-3-2014 om 14:59 in forum Agpo Ferroli ZEN Aqua Sol Standaard Misbruik melden
    • Beste Arthur, we hebben je vraag opgevangen. Misschien dat deze link je helpen? www.bit.ly/Ferroli

      Groet, Webcare team Ferroli Nederland Geantwoord op 25-3-2014 om 11:26

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
    • Ik heb de relais vervangen en sindsdien draait hij weer zoals het hoort, onze buizen naar het dak zijn vrij lang +/- 10 m(2x) bij ons resulteerde dat in veel "start en stop" van de pomp, dat was volgens mij de reden dat dit defect is ontstaan....
      Ik heb dit deels opgelost door in de 230v aansluiting een tijdklok op te nemen, om dat voor 10.00 en na16.30 Uur weinig warmte meer wordt geproduceerd en zo een groot deel van het pendelen wordt voorkomen. Onze Agpo Zen standaard is geïnstalleerd in het jaar 1999 september als ik het goed heb. zit nu te denken om hem te onkalken, allen nog bedenken hoe... Geantwoord op 12-9-2018 om 21:08

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info