• Wij hebben een AEG Favorit 85060 Vi,
  Tijdens de vaat wordt de afwasautomaat niet meer warm, wat kan hier het probleem zijn

  Gesteld op 29-4-2014 om 16:04 in forum Aeg-electrolux favorit 85060 vi Misbruik melden
  • Wij hadden het zelfde probleem.
   Na tip op google ...printplaat verwijderd uit de deur.
   Er was een laspunt doorgebrand.
   Nieuwe laten zetten door tv monteur en voor 2,50€ deed hij het weer. Geantwoord op 28-5-2014 om 20:13

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • frontje eraf halen en de voorkant van de deur van de vaatwasser loshalen. Zit in een wit "doosje" van 16 bij 14 cm. ongeveer onder de programmaknoppen. Geantwoord op 22-8-2014 om 14:40

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • Bij ons werd het water ook niet meer warm in de 9 jaar oude Favorit 85060 Vi . Ik heb de printplaat eruit gehaald en het zwakke punt gesoldeerd. Machine staat weer lekker te draaien en als ik de klep opentrek walmt de stoom me tegemoet. Perfect advies! Het is wel wijs even een foto te maken voordat u de stekkers lostrekt. Alternatief even de volgorde van de kleuren van de draden opschrijven voordat u de stekkers lostrekt. Heeft u hulp nodig of durft u het zelf niet aan mail me dan via mijn adv op Marktplaats: AEG Favorit 85060 Vi. Groet Bert Geantwoord op 22-9-2014 om 11:36

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • Inderdaad printplaatje opnieuw solderen en de machine warmt weer perfekt op! Goeie tip waar ik heel blij mee ben. Heeft u hetzelfde probleem maar kunt of durft u het zelf niet aan laat me dan even weten, kijk ook op Marktplaats onder AEG Favorit 85060 Vi. Geantwoord op 22-9-2014 om 14:17

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Kan er iemand mij foto opsturen van wat ik moet solderen aub?
   Heb een favorit sensorlogic f 60850vim.
   mijn mail
   boussoftakkal@hotmail.com
   bedankt Geantwoord op 17-12-2014 om 18:55

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info