• Ik krijg in display foutmelding 10 te zien. Kan iemand mij helpen dit op te lossen?

  Gesteld op 11-11-2013 om 16:34 in forum Aeg-electrolux favorit 85060 vi Misbruik melden
  • Ik kreeg ook die melding, na 10 jaar. Dat betekent dat er kennelijk geen watertoevoer is. Het instructieboekje geeft een aantal opties: reinig de filters, of het zeefje in de wasmachineslang (aansluiting op kraan) kan verstopt zitten met gruis. Bij mij bleek de wasmachinekraan volledig verkalkt aan de binnenzijde. Er kwam nauwelijks nog water uit (even testen met een emmertje eronder of er voldoende water uit stroomt). Zelf nieuwe kraan gemonteerd voor twee tientjes en hij draait weer super! Geantwoord op 7-10-2014 om 22:25

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo,
   Van mijn vaatwasser was het ook foutcode 10 , de hersteldienst is gekomen en het was de pressostaat darm die vertopt zit , gewoon eens uitblazen en hij werkte terug.
   De pressostaat darm bevindt zich aan de linkerkant , een lang fijn darmpje die van boven vertrekt naar onderaan, je kan het loskoppelen boven aan.
   de herteldienst rekende 106€ aan. Geantwoord op 10-10-2014 om 13:59

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info