• Heb mijn mappen afbeeldingen verwijderd, daar ik in de veronderstelling was dat mijn foto's nu toch in Adobe photoshop elements 6 staan, deze mappen wel verwijderd kunnen worden "erg dom begreep ik later" Nu had ik van al die foto's (ong. 1600) een back up willen maken, maar dat kan nu helaas niet meer daar ik ze niet meer kan verbinden, ook gezocht in Recuva, niets gevonden. Zou graag van U willen horen of er nog een mogelijk is om hier wat aan te doen. Vr. Groet Coby Stelling

    Gesteld op 27-11-2011 om 18:54 in forum Adobe Photoshop CS3 Misbruik melden
    • Hallo,

      Er zijn diverse recovery programma's op het internet te vinden, sommige zijn betaalt andere zijn free ware, even goed zoeken dus.

      Met deze programma's kun je data wat is weg gegooit weer terug halen, de kans alleen dat dit nog lukt na deze periode is alleen vrij klein omdat de sectoren van de hdd langzaam worden overschreven.

      Mvg Michael Geantwoord op 15-2-2012 om 14:35

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info