538788
1
Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/282
Pagina verder
ADOBE PREMIERE ELEMENTS
® ®
Help en zelfstudies
1

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels
1

Forum

Adobe-PREMIERE-ELEMENTS

Zoeken resetten

 • voor de tijdlijn plaatsmaken voor een titel. heb al geprobeerd de tijdlijn op te schuiven met behulp van de cursor maar dat lukt niet. ik wil vooraan een stukje blanco waar ik een verticaal glijdende titel kan in plaatsen. Gesteld op 15-8-2022 om 16:43

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Zelf gebruik ik Premiere Elements niet, maar in het algemeen is de handeling om ruimte te maken op de tijdlijn voor het invoegen van een clip of een titel bij alle programma's ongeveer hetzelfde: Klik met de linkermuisknop op een clip in de tijdlijn. Selecteer met Ctrl+A alle clips op die op de tijdlijn staan en plaats vervolgens de Playhead op de plaats waar een ruimte gemaakt worden. In uw geval dus op de eerste clip. Schuif dan met ingedrukte linkermuisknop in een keer de hele selectie naar rechts. Daarna kunt u dus de clip met titel of wat dan ook invoegen in de bestaande tijdlijn.
   Succes
   Cor
   Geantwoord op 17-8-2022 om 11:49

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Regelmatig probeer ik mensen die met een vraag zitten te helpen door mijn expertise met hen te delen. De laatste tijd merk ik dat ik mij meer en meer aan het feit, dat een terugkoppeling door de vraagsteller steeds minder voorkomt. Ik vind dat erg jammer en dt is nog zachtjes uitgedrukt.

   Groet,
   Cor Geantwoord op 27-8-2022 om 11:03

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • de importmodule rapporteerde een generieke fout bij mp3 Gesteld op 2-8-2022 om 08:33

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik krijg telkens de melding: "de importmodule rapporteerde een generieke fout" bij te toevoegen van foto's. Video's lukt wel. Laatste versie van Elements.
  Jeroen Gesteld op 26-6-2022 om 13:37

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Hoe is een video van 16:9 over te zetten naar 4:3? Ik moet nu de video bewerken met "interpret footage". en dan in Pixel aspect ratio de optie D1/DV NTSC (0.9091) gebruiken. Dit versmalt de video met 0.909 en als ik dit drie keer doe is de video ongeveer 4: 3. Er moet een beter methode zijn wie weet dit? Gesteld op 28-12-2021 om 12:32

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Volgens mij:
   Beeldformaat van 4:3 naar 16:9 of vice versa:
   Importeer het bestand – Projectelementen – rmk op bestand – Oorspronkelijk beeldmateriaal interpreteren – Pixelverhouding – in overeenstemming met
   Geantwoord op 29-12-2021 om 17:35

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb een engelse versie dus de namen zijn wat anders. Als ik het goed begrijp moet men naar "interpret footage". dan "Pixel aspect ratio". Helaas krijg ik dan 7 mogelijkheden geen hiervan gaat van 16:9 naar 4:3. Hooguit kan ik het beeld met 0.9091 versmallen.
   Misschien moet het anders. Graag dan een duidelijker antwoord.
   mvg LH Geantwoord op 29-12-2021 om 23:46

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • ik kan de geluislijn wel naar beneden trekken maar dan blijft het geluid htzelfde heb ik iets verkeerd staan ? Gesteld op 25-10-2021 om 15:00

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • ik krijg de melding dat "de importmodule rapporteerde een generieke fout"
  wat doe ik fout Gesteld op 8-2-2021 om 13:36

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • versie 13
  fout bij toevoegen media
  bijv IMG 3363-MOV
  foutmelding : de importmodule rapporteerde een generieke fout Gesteld op 13-12-2020 om 21:29

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • hoe kan ik een project invoegen achter een bestaand project Gesteld op 28-9-2019 om 12:56

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • ik kocht premiere elements window versie, ik heb echter een mac, wat nu? Gesteld op 8-9-2019 om 16:43

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Als ik filmshots op de tijdlijn heb gezet gebeurt het regelmatig dat hij vastloopt en moet ik opnieuw beginnen. Wat doe ik verkeerd? Gesteld op 5-3-2017 om 21:25

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • In mijn Adobe Photoshop Elements had ik ook om de haverklap een vastloper. Het programma werkte ook traag. Was niet leuk meer. Na allerlei probeersels heb ik het RAM-geheugen uitgebreid van 8 GB naar 16 GB. Daarna geen problemen meer en werkte Photoshop Elements als een zonnetje. Premiere Elements, dat ik onlangs heb aangeschaft, werkt ook als een zonnetje.
   Groeten
   Aad Geantwoord op 5-8-2018 om 10:13

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Adobe PREMIERE ELEMENTS bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Adobe PREMIERE ELEMENTS in de taal/talen: Nederlands als bijlage per email.

De handleiding is 6,5 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

U heeft geen emailadres opgegeven

Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info