Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 704 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Hallo,

  Helaas ben ik niet zo handig met het bewerken met mijn eigen site, waardoor ik niet uit het volgende mogelijk simpele probleem kom. Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

  Een aantal weken terug is mijn pc gecrashed. Alle bestanden die ik gebruikte om mijn site te uploaden, stonden op de E-schijf. Deze bestanden staan op mijn nieuwe pc op de G-schijf. Als ik nu aan mijn site werk, kan ik de bewerkte pagina's niet opslaan. En als ik tijdens het bewerken foto's invoeg die waren opgeslagen op de E-schijf (die nu dus op de G0schijf staan), geeft dreamweaver geen foto's weer. Ik moet dus elke foto opnieuw opslaan omdat dreamweaver het pad waar de foto staat niet lijkt te herkennen.

  Kortom: als ik mijn site zou willen bijwerken, lijkt het alsof ik de gehele site opnieuw moet maken. Dit omdat het pas niet wordt erkend, en ik aangepaste sites niet kan opslaan. Dan moet ik eerst de oude pagina verwijderen en dan een nieuwe pagina onder dezelfde naam opslaan. Wat een werk om zo de hele site opnieuw te maken!

  Is er niet een manier waardoor dreamweaver en/of Filezilla de nieuwe locatie op mijn G-schijf ziet als bron waar alle staat opgeslagen en waarbij ik niet de hele site opnieuw hoef te maken voordat ik pagina's kan bewerken?

  Ik ben benieuwd! Zou een hoop werk besparen :-s..

  Groetjes,
  Anna Gesteld op 29-8-2011 om 09:54

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Je kan proberen om de site opnieuw in te stellen door een nieuwe site definitie in te stellen.
   Door in de site definitie het pad naar je G: schijf in te stellen.
   Als het goed is maakt hij nu een nieuwe catch aan waar de bestanden staan.
   Geantwoord op 29-8-2011 om 10:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Adobe Dreamweaver CS3

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info