• Heb 2 radiator kranen vervangen, daarna systeem weer gevuld en ontlucht. Tijdens het douchen koud water, blijkt de ketel over de 100 graden te gaan. Inmiddels radiator kranen opengezet om de pomp te laten werken, nog verschillende keren ontlucht daarna heet water kraan aan en in korte tijd zelfde probleem. Weet iemand wat ik fout doe? Het vervangen van een paar radiator kranen mag toch niet tot dit probleem lijden? Ketel is nog niet zo oud. Bij voorbaat dank voor eventuele reacties die voor een oplossing zorgen.

    Gesteld op 25-6-2016 om 19:17 in forum AWB Thermomaster 3HR Misbruik melden
    • 1. Let er op dat je de juiste cv kranen gebruikt!
      2. Kijk op de kraan of er een stromingsrichting staat aangegeven!!! , IVM eventuele doorstromingsbegrensoren of keerkleppen Geantwoord op 8-1-2017 om 17:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Jan .
      .Waar Schijndelse is het toch een kwestie van lucht in de leiding dingen of pomp ook
      Kunnen de automatische ontluchten op de ketel defect zijn . Geantwoord op 8-1-2017 om 18:44

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info