• Wat betekent de foutmelding E08 bij oven ox6211b.
  Hebben anderen ook zo'n zeer beperkte handleiding bij dit prijzige apparaat ontvangen, of is er nog ergens anders een uitgebreidere, duidelijkere handleiding te vinden?

  Gesteld op 15-11-2012 om 17:32 in forum ATAG ox 6211 b Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem e-08 en kan het nergens vinden waar het voor staat. ik weet alleen dat de oven het niet goed doet! En dat op 1e Kerstdag! Geantwoord op 25-12-2012 om 18:02

   Waardeer dit antwoord (44) Misbruik melden
  • dezelfde foutmelding, hebben jullie ook dat deze oven een half uur moet voorverwarmen voor hij 200 graden is? en dat alles een zwarte buitenkant heeft als het uit de oven komt?? Geantwoord op 30-1-2015 om 11:22

   Waardeer dit antwoord (19) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info