• Beste, Ik heb ondertussen al meer dan 8jaar mijn vaatwas. Nog nooit heeft die goed gewerkt. Ook al technieker van Ata laten komen. Nog altijd is mijn vaat niet mooi als hij eruit komt. Het is zo goed of hetzelfde als toen ik het erin stopte. Ook alle vuil blijft in glazen zitten die boven gestapeld zijn. Zelfs als ik mijn vaatwas volledig schoonmaak, of alles reiniger. Toch is het iedere keer zo. Iemand vertelde mij dat ik alles moet volledig moet afspoelen vooraleer ik het in de vaat doe? Daarom heb je dan toch geen vaat? Niet?

    Gesteld op 29-11-2017 om 14:21 in forum ATAG VA 6011 LT Misbruik melden
    • Kijk of de toestel wel warm wordt als de programma klaar is. Of dat de sproeiers wel draaien. Dit kunt u doen om het in een bepaalde stand te zetten. een korte programma draaien en dan kijken of de sproeiers in een andere positie staat. Kijk anders voor meer info op www.atagservice.nl.
      Mvrgr, ATAG webcareteam. Geantwoord op 29-11-2017 om 16:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info