• Ik heb hetzelfde probleem als Jeroen: storing met 3 piepjes schijnt volgens de beschrijving dat de beveiliging tegen wateroverlast in werking is getreden.
  Anderen schreven dat er water op de bodemplaat lag waardoor de witte piepschuim vlotter een microschakelaar activeert die het waterslot blokkeert.

  Mijn bodemplaat is kurkdroog, de water afvoer en toevoerslang vertonen geen lekkages. Hoe kan dit verholpen worden?

  Groet,\Joost

  Gesteld op 7-6-2014 om 18:28 in forum ATAG VA 6011 LT Misbruik melden
  • ik heb hetzelfde probleem...heb mijn ingebouwde vaatwasser eruit gehaald en op houten balken gezet...ga nu met imbus sleutels mijn bodemplaatje ontdekken (hoop ik) en opdrogen...ik had verkeerd afwasmiddel erin Geantwoord op 9-6-2014 om 20:44

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • oplossing gevonden: achterplaat aan de achterkant losmaken en met veel keukenrol de bodemplaat beginnen droog te maken....daarna de voorkant wat omhoog tillen (tov de achterkant) en meer droogmaken. de vlotter (een vierkant van piepschuim) lijkt nu weer naar beneden te zijn gekomen Geantwoord op 9-6-2014 om 21:32

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
  • na het droogmaken...het programma laten uitdraaien (zonder piepjes) en na 10 minuten slaat hij gewoon aan met een wasprogramma

   problem solved Geantwoord op 9-6-2014 om 23:01

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Beste joost, ik heb hetzelfde probleem. Melding van overflow sensor, maar geen water op bodemplaat. Wat was bij u de oplossing? Maik me aub op info@pccontrole.be Geantwoord op 13-9-2015 om 18:24

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info