• Atag VT 6011 LT Storing met 3 piepjes? De vaatwasser heeft lekkage-water gesignaleerd. Onder in de vaatwasser zit een vlotter(piepschuim kleur wit) deze gaat drijven als er water lekt.
  Doordat vlotter omhoog komt activeert er een microschakelaar die het waterslot blokkeert en de pomp laat afpompen.Oplossing water verwijderen of lekkage verhelpen.Waar zit de vlotter? aan achterzijde waar de toe-en afvoerslang zit 4 schroeven los draaien en je ziet de vlotter.

  Gesteld op 10-4-2012 om 18:01 in forum ATAG VA 6011 LT Misbruik melden
  • Heb het filter eruit gehaald maar zie geen vlotter,of moet de machine in zijn geheel naar voren gehaald worden om de storing op te kunnen lossen?

   Met vr gr
   Henk
   e-mail h.koskamp@lijbrandt.nl Geantwoord op 16-8-2012 om 13:03

   Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
  • Ik ben maar een vrouw alleen.....kan het water niet gewoon opdrogen en dat ie het na een paar dagen weer doet??? Mijn vaatwasser is ingebouwd en die krijg ik onmogelijk eruit. En een monteur laten komen vind ik ook zo wat......die microschakelaar deblokkeert toch vanzelf zodra er geen water meer staat??? Geantwoord op 20-1-2013 om 15:09

   Waardeer dit antwoord (20) Misbruik melden
  • waarschijnlijk is er een lek in een van de rubberen leidingen zodat er water komt in de opvangbak onderaan.
   zodoende detecteert een vlotter dit en sluit het systeem af. na verloop van een tijd verdampt dat water wel en
   ken weer worden opgestart tot de lekkage terug water in de bak (beveiliging tegen overstroming) brengt en
   de vlotter terug zijn werk doet ( blokkeren van systeem. Er is maar één oplossing: rubber leidingen nazien en herstellen !! Geantwoord op 3-10-2020 om 15:54

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info