• Atag VA6011RF van de drie indicatielampjes knipert het bovenste en het middelste lampje. handleding zegt; kraan dichtzetten en monteur bellen. weet iemand toevallig wat het probleem kan zijn? Mijn emaiadres ; ronaldhessing@casema.nl Alvast bedankt!

  Gesteld op 31-10-2011 om 16:36 in forum ATAG VA 6011 LT Misbruik melden
  • Ik heb ook hetzelfde probleem,onderplaat is kurkdroog,dus niet de beveiligingsvlotter die werking is getreden,wat kan het wel zijn bij dit type afwasmachine?
   Edwin Steg
   edwinsteg@yahoo.com
   Geantwoord op 9-2-2016 om 15:45

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb ook hetzelfde probleem hebben jullie inmiddels de oplossing al of is er een monteur nodig ?
   Mvg Marco Rodenburg Geantwoord op 22-12-2016 om 21:06

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info