Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 185 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Oven aangezet op icoontje hete lucht op 200 graden. Soms gaat de oven dan wel 5x piepen waarbij het icoontje hete lucht MET BOVENWARMTE in beeld komt op display.
  Als de oven aangeeft dat hij op temperatuur is, zonder tijdsinstelling vooraf, gaat de temperatuur soms vanzelf terug naar 180 graden. Ook gaat soms tijdens het bakken (van taart!) de temperatuur vanzelf terug naar 180 graden en is de rest tijd uit beeld. Hierdoor weet je dus niet hoe lang de taart nog in de oven moet staan.
  Herkent iemand dit en graag tips! Gesteld op 16-5-2017 om 09:04

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Het lijkt me eerder een storing in de print. U kunt proberen het toestel te resetten door het stroomloos te maken (ca. 15 minuten) mocht dit geen resultaat hebben, dan adviseren wij een monteursbezoek www.atagservice.nl Mvrgr Webcareteam ATAG Geantwoord op 16-5-2017 om 11:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Ik heb deze oven ATAG OX4411B nu twee jaar en het blijft een hele slechte oven. Ik heb al bij Atag gevraagd of ik per ongeluk een stoomoven had gekregen maar nee, deze was wel als heteluchtoven bedoeld, dus. Heeft iedere gebruiker van deze oven hetzelfde als ik: als je na verloop van enige tijd de ovendeur openmaakt (om gerechten om te roeren of om een gerecht er bij dan wel er uit te zetten) krijg je een massieve wolk stoom recht in je gezicht... heel gevaarlijk. Atag reageert verder niet op klachten en vinden dit kennelijk doodgewoon. Is mijn oven niet goed of heeft iedere gebruiker hier mee te maken??? Gesteld op 11-8-2016 om 16:34

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: ATAG OX4411B

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info