• Ik wens graag de bovenzijde van de oven te reinigen maar er zit die weerstand aan om te grillen . De rechterkant kunnen we loshaken maar de linkerzijde krijg ik niet uit het haakje . Ik kan dus de weerstand niet wegdraaien naar beneden om zo de bovenzijde proper te maken. Hoe los ik dit op? Wat doe ik verkeerd ?

  Gesteld op 29-10-2017 om 23:41 in forum ATAG MX4111A Misbruik melden
  • Dat gebruik ik ook , maar er zitten stukjes aan de bovenzijde o der het element en wens dit schoon te maken. In mijn combi stoomoven kan ik de twee elementen wegdraaien naar de zijkant .
   Kan dit met het element in de combi micro ook . 1 zijde is uit te haken het linkse gedeelte blijkbaar moeilijk . Het lijkt ook dat dit weg te draaien valt.
   Dit was mijn specifieke vraag ....
   De zijwanden kunnen afgeschroefd worden om zo netjes te maken .
   Ik wens dit ook te doen met de bovenzijde .
   Met dank
   Diane Geantwoord op 30-10-2017 om 12:19

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info