• Hoe vervang ik de lamp van mijn inbouw ATAG MX4192A / MX4111A

  Gesteld op 19-1-2017 om 17:56 in forum ATAG MX4111A Misbruik melden
  • Ook al staat er geen stroom meer op de magnetronoven, dan nog blijft er (hoog)spanning in het apparaat aanwezig. Het losschroeven van de behuizing is daarom gevaarlijk. Ik adviseer u daarom om dit probleem door een monteur te laten verhelpen.

   www.atagservice.nl Geantwoord op 20-1-2017 om 08:32

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Als je oven uit de kast schuift, kun je linker zijkant losschroeven. Voorzichtig de isolatie opzij doen of verwijderen, dan kom je bij lampfitting en kun je lamp vervangen Geantwoord op 7-10-2017 om 13:41

   Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info