• Hoe moet een lamp vervangen worden in een combi magnetron oven atag mx4211tuu

  Gesteld op 10-12-2016 om 18:38 in forum ATAG MX4111A Misbruik melden
  • Bij het vervangen van een lamp in een combimagnetron wordt altijd een monteur geadviseerd, dit ivm reststraling in het toestel. Voor meer info, mail naar service@atagnederland.nl Mvrgr Kristi Webcareteam ATAG Geantwoord op 12-12-2016 om 08:51

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Ik verbaas mij erg dat ik voor het vervangen van een lampje in mijn Atag oven ( 2 jaar oud!) een monteur moet inschakelen. Dat wordt een duur lampje! Geantwoord op 5-1-2017 om 17:04

   Waardeer dit antwoord (60) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info