• welk type lampje zit er in de atag MX4111AUU/A02dec 2007 serie nummer 07520456

  Gesteld op 9-11-2015 om 13:54 in forum ATAG MX4111A Misbruik melden
  • bij budget light artikel 4008321703552. Vervangen is 7 minuten werk. aan voorzijde 4 schroeven uitdraaien. Naar voren schuiven en uit de kast halen(met 2 personen).
   Steker uit stopcontact. Achterplaat eraf(3 schroeven.
   Links achterop zit een zilverkleurig doosje met aan bovenzijde een schroefje. Dit schroefje eruit , kapje naar je toe halen en ziedaar, het lampje. Dit vervangen en alles weer in elkaar schroeven. Succes. Gr Lex Geantwoord op 21-1-2016 om 19:22

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info