• Ik heb een MX4011BUU aangeschaft voor €1.029,00. Nu binnen 5 maanden komt er tussen de beglazing van het deurtje een mkistige aanslag, dus geen vocht.
    Zelf kun je hier niets aan doen en volgens mij mag het ook niet meer voorkomen. Ik vergelijk het met thermopane beglazing. Als daar aanslag tussen komt is er een lek.
    Atag weigert om deze aanslag onder garantie te verwijderen. Het zou een kwestie van schoonmaken zijn, dat door een monteur dient te gebeuren. Kosten 65,00 voorrijden en 13,00 per gewerkte 10 minuten.
    Ik vind dat belachelijk, want m.i. hoort deze klacht niet voor te komen. Heb ik nog nooit meegemaakt. Zijn er meer mensen met dezelfde klacht over deze oven?

    Gesteld op 2-4-2013 om 09:13 in forum ATAG MX4011BUU Misbruik melden
    • Je kunt dit zeker melden bij Kassa en Radar. Ook kun je het posten op de Facebook Pagina van Atag. Zeker dat laatste wil nog wel eens helpen om de dienstverlener terug te laten komen op een foutieve beslissing Geantwoord op 23-12-2013 om 08:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info