• Mijn Atag MC311e5u/A04 stopt niet meer met voorverwarmen. Ook als ik de tijd en temperatuur instel voor de oven, lijkt het alsof hij blijft verwarmen naar een steeds hogere temperatuur. Alle gerechten verbranden aan de bovenzijde.
  Kan dit nog gerepareerd worden? Waar vindt ik een goede monteur in Amsterdam Noord?

  Gesteld op 10-2-2019 om 09:11 in forum ATAG MC311E Misbruik melden
  • Ik heb precies hetzelfde probleem. Dit is ontstaan nadat de aardlek eruit is gegaan doordat de groep overbelast was. Nu lijkt het voorverwarmen alleen nog normaal te werken bij 40°C maar niet meer te stoppen bij alle andere temperaturen.
   ATAG kennen jullie dit probleem en wat valt eraan te doen? Geantwoord op 29-9-2019 om 12:10

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Bij mij was de oplossing Atag bellen en een monteur laten komen. Deze monteert een nieuw verwarmingselement en het probleem is opgelost. Geantwoord op 12-10-2019 om 15:42

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info