• Ik heb een atag combi magnetron MC311E. Heb een vraag over het bakken in de magnetron. Op blz.9 staat bediening magnetron. Het vermogen hoog 100%. Middenhoog 80% enz. Maar niet hoeveel watt het is.

  Ik wil een kruidcake volgens recept bakken, welke op 600watt in de magnetron in 7 minuten gebakken moet worden. Hoe doe ik dat? Met de hetelucht oven moet het 1 uur gebakken worden

  Met vriendelijke groet. Anja van de Ree

  Gesteld op 12-5-2011 om 11:35 in forum ATAG MC311E Misbruik melden
  • Dit staat op de sticker die aan de binnenkant van de magnetron zit. Daar staat als kenmerk de RF output. Voor de MC311E5u/A01 zal dit 850 watt zijn bij 100% Geantwoord op 31-10-2012 om 09:03

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info