• Als ik nadat ik de temperatuur heb ingesteld met hetelucht de tijd wil instellen, dan gaat hij niet verder dan 12 minuten. Na de 12 springt hij weer terug op 1. Hoe verhelp ik dit probleem?

    Gesteld op 13-11-2015 om 17:14 in forum ATAG MC311E Misbruik melden
    • denk dat het te maken heeft met de verwarmings lampen die zitten bovenop misschien is er 1 stuk ,kan je als het open maak aan de boven kan \t zo zien is meestal het probleem want het zijn hele goede magnatroms .dus ff kijken en je weet het hieronder staat welke je moet bestellen bij andere vragen
      gr willem Geantwoord op 13-11-2015 om 18:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info