Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 27 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • mijn koelkast maakt geen nieuwe ijsblokjes hoe kan dat? Gesteld op 28-5-2018 om 23:10

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Er lekt water onder uit de vriezer
  Gesteld op 1-1-2014 om 13:57

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Bij de mijne ook. Begonnen met de diepvries te legen en in de koelkast gestopt. Het hele spul uitgezet en de vrieskast deur wagenwijd open gelaten. De sierbeschermplaat aan de onderkant voor al losgenomen met 2 schroefjes. Onder de vrijgekomen ruimte half een laag bakblik geschoven voor dooiwater.
   Ik heb aan de achterkant de onderste aluminium plaat losgemaakt en de zaak daar van stof ontdaan. Vanaf de achterkant gezien rechts zit een ventilator met een blad, ook vuil en schoon gemaakt met een oude tandenborstel. Het koelelement ook zo schoongemaakt een de stofzuiger er op gezet. Dan zit er een soort syfon die water kan afvoeren naar het onderliggende lekbakje. Dat staat dus drog. Die syfon zit met een schroefje vast. Ook losgemaakt en schoon gemaakt. Geprobeerd met een flexibel veertje de afvoer van de koelkast in de syfon door te prikken maar lukte niet. Uit eindelijk de stofzuiger erop gezet en flink laten zuigen.
   ik krijg de binnen-achterwand in de vriezer er niet uit, terwijl er wel 8 pijltjes staan. Geen schroefje te bekennen en geweld vress ik voor beschadiging. Daar kom ik dus niet bij en weet niet of mijn afzuigmethode geholpen heeft....Geantwoord op 8-11-2015 om 19:17

   Waardeer dit antwoord (9)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: ATAG KA220L

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info