• Krijg ook Algemeen Alarm. Een half uur van de stroom af helpt niet. iemand anders nog een oplossing . Mijn machine is van december 2013. Atag geeft aan dat je de koffiemachine 1 x per 2 a 3 jaar een onderhoudsbeurt hoort te geven. Mij nooit verteld bij aanschaf. Kosten 185, euro per keer.

    Gesteld op 1-8-2016 om 10:07 in forum ATAG CM 4111 AC Misbruik melden
    • Toch koffie kunnen zetten !! Wij hadden het zelfde probleem. (Machine uit 2008) 'Geeft aan algemeen alarm' Div. Rep. Al gehad (zetgroep vervangen enz. Loopt op in euro's)
      Vervolgens ben ik nu aan het uitproberen gegaan. Omdat het waarschijnlijk elektronica storing is. Als volgt ontdekt:
      Bij ' algemeen alarm'. Schakelaar achterzijde uit en aan zetten. Machine gaat dan uit (zetgroep staat dan in onderste stand) koffiemachine normaal met aan uit knop voorzijde aanzetten. Gaat spoelen en geeft (zoals gebruikelijk)'moment aub' , druk op warmwaterknop, display geeft aan spruitstuk inzetten ( rare vermelding want spruitstuk staat er gewoon in) daarna krijg je automatische display melding dat je koffie kunt zetten. ( Advies stel in op 'extra sterk' ) Na het koffie zetten weer aan voorzijde uitzetten.

      Zoals je kunt lezen is de electronica ontregeld maar door wat uit te proberen zoals voorstaand kun je toch een bakkie zetten en is de machine niet nutteloos. Succes.
      Vr.gr.
      wthart@kpnmail.nl
      Geantwoord op 7-8-2016 om 12:33

      Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
    • Wij hebben hem laten repareren. Er was een temperatuur regeling stuk . Het water werd niet warm genoeg en daarom kreeg ik de vermelding algemeen alarm. Een paar kopjes koffie kon hij nog aan omdat er twee van die temperatuur regelingen in zitten. Maar bv voor melk opschuimen was het niet goed genoeg. Dat lukte helemaal niet. Ons koffiezetapparaat is nu 2 jaar en acht maanden . Bij meer dan 25000 kopjes koffie kunnen er problemen aan het apparaat komen. Aldus de monteur. Ik zit nu op 16000 kopjes. Het kostte ons 70 euro voorrij kosten omdat wij meer apparatuur hebben van atag. Geantwoord op 7-8-2016 om 21:40

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info