• Thermostaat geeft andere temperatuur aan dan werkelijke temperatuur,kan je dit veranderen

  Gesteld op 4-5-2015 om 12:49 in forum ATAG Brain Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem. De thermostaat geeft sinds een paar weken steeds 22,5 graden aan als kamertemperatuur. Ook in de nacht als 16 graden gevraagd wordt. Daarnaast springt de ketel in de nacht ook ongevraagd aan. Modulatie staat dan plotseling op zo'n 20% terwijl 16 gr gevraagd wordt en het volgens de thermostaat 22,5 gr is. Echt begrijpelijk is dit allemaal niet.
   Geantwoord op 11-5-2015 om 23:32

   Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
  • Ja, dat kan. er zit in de huistoets menu een correctie toets. Bij mij is de thermostaat gemonteerd op een koude buitenmuur in de huiskamer, als ik de thermostaat op 18,5 graden zette werd het bij mij in de kamer 21 graden, een verschil van 2,5 graad. Met die correctietoets kan ik dit verschil invoeren. Ik heb in mijn huiskamer een thermometer op de tafel gelegd zodat ik het verschil kom aflezen tussen de thermostaat en de thermometer. Geantwoord op 20-5-2015 om 11:53

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info