• De verwarming moet ik om de 2 maanden water bijvullen

  Gesteld op 4-2-2015 om 13:56 in forum ATAG Brain Misbruik melden
  • Dit probleem hebben wij al jaren.Wij hebben een onderhouds contract, al jaren, deze vakbekwame monteurs zeggen dat het ergens lekt, ik heb in de kruipruimte onder mijn huis de koppelingen met een tissue omwikkelt, maar deze bleven droog.Ik,wij,zij zien ook geen lekkage sporen in of in de nabijheid van het apparaat, dus moet ik eens de zes a zeven weken bijvullen van 1,3 naar 1,9 en zal dat nog wel jaaaaaren moeten blijven doen. Geantwoord op 5-3-2015 om 17:24

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Hallo is het drukvat wel goed bovenkant moet hol klinken of als je bijvuld staat dan gauw de druk zeg binnen 15seconde op 1.9 als dat zo is dan is het zeker het drukvat, Geantwoord op 22-3-2015 om 18:53

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Heb idd hetzelfde voorgehad ...
   Na jaren bijvullen lukte het niet meer, de ketel bleef een foutmelding geven.
   Installateur laten komen, na lang zoeken en trial en error bleek het drukvat gewoon gevuld met water ...
   Was een paar jaren geleden, drukvat vervangen, sindsdien nog niet moeten bijvullen. Geantwoord op 22-1-2017 om 12:53

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Heb huis gerenoveerd ondertussen. En inderdaa een miniscuul lek aan een radiator.
   Opgelost nu.
   Ondertussen voor een andere vraag hulp gevraagd aan de helpdesk ATAG. Binnen de 5 uren telefoon een prima geholpen. Super. Geantwoord op 23-1-2017 om 10:49

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info