• Mijn Asus krijg ik af en toe niet opgeladen. Wie heeft dat ook wel eens en wat kan ik doen?

  groet Bernadet

  Gesteld op 18-11-2012 om 18:30 in forum ASUS Transformer TF 101 Misbruik melden
  • Ik heb het al opgelost!
   Ergens las ik dat je de batterij 24 uur in de koelkast moest leggen. Ik weet niet wat bedoelt wordt met de batterij. Het was 3 graden buiten en heb het hele apparaat 3 uur op het balkon gelegd.
   Daarna bleek dat de batterij 0 % opgeladen was. Nu wederom aan het "sap"gelegd en nu begon hij goed op te laden. Dus de kou in met dat ding kan de oplossing zijn! Succes Geantwoord op 25-11-2012 om 15:37

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info