• WEET IEMAND WAT TE DOEN ALS VEGEN OP TOUCHSCHERM NIET MEER WERKT

    Gesteld op 11-1-2016 om 15:17 in forum ASUS Transformer Pad TF103C - Model K010 Misbruik melden
    • De hele lijst van vragen en antwoorden vind je hier: Klik op deze LINK Eerst proberen: Het apparaat uit zetten met het keyboard. Dan opnieuw starten. Dat hielp een tijdje; moest soms wel tig keer restarten! Methode van reboot (zie antwoord van 12.03.2015) in de vraag-en-antwoordlijst leek eerst wel te werken, maar uiteindelijk toch niet. Twee maal voor reparatie opgestuurd (via Bol.com, mijn leverancier) naar de ASUS reparatie service. De eerste keer kwam hij terug met de mededeling dat er een stekker zou zijn vast gemaakt -- niet dus: Dezelfde fout kwam meteen terug. De tweede keer zeiden zij dat er een kaart (PCB) was vervangen. (Welke weet ik niet). Dat schijnt tot nu toe geholpen te hebben. En wij hopen dat dat zo blijft -- Deo volente. Het beste ermee! Geantwoord op 11-2-2016 om 18:09

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • In het begin werkte de reboot methode bij mij ook, op een gegeven moment niet meer. Ik kwam er niet meer in. Uit frustratie heb ik de tablet een aantal weken op de plank laten liggen. Gisteren ben ik er eens voor gaan zitten. Met de volgende methode is het toch gelukt : op de site van Asus heb ik hun tips gelezen/uitgeprobeerd ; Klik op deze LINK Bij mij lag het niet aan de opslagruimte, ik had ruim voldoende opslagruimte. Ik wilde niet resetten.
      klik "herstart in veilige modus" aan en start op in veilige modus zoals uitgelegd wordt. Bij mij lukte het vegen In de veilige modus nog steeds niet maar als dat bij u wel lukt, kijk dan vooral naar de laatste applicaties die u heeft geïnstalleerd waarna het probleem met vegen zich voordeed en verwijder die. Volgens Asus kan namelijk het probleem door geïnstalleerde applicatie(s) komen die conflicteren. Nadat ik in de veilige modus was, de tablet uitgeschakeld had en weer opnieuw opgestart had, lukte het vegen weer. Ik heb toen meteen wat applicaties verwijderd, ik denk dat ik weet welke applicatie het meest in aanmerking komt waardoor het vegen niet meer lukte. Tot nu toe werkt het vegen over het touchscreen/scherm weer. Hopelijk heb ik hiermee het probleem voorgoed opgelost. Geantwoord op 27-4-2016 om 11:36

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Verder op mijn antwoord van 11-2-2016 18:09:
      Onze TF103C werkt, na reparatie door ASUS nog steeds.
      Betreffende het antwoord van 27-4-2016, hierboven: Toen ik het probleem had dat vegen niet meer werkte waren er maar heel weinig applicaties geladen; en kij kwam natuurlijk helemaal leeg terug van de reparatie.
      Mijn ervaring met ASUS is wel dat je vrij assertief moet zijn: Bij de tweede keer opsturen gevraagd om een echte reparatie, of anders nieuwe hardware. Dat werkte, blijkbaar. Geantwoord op 28-4-2016 om 00:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Het vegen over touchscreen lukt nog steeds en gaat soepel. Het niet kunnen vegen op touchscreen/scherm lag bij mij echt aan een geïnstalleerde app die conflicteerde.
      Asus schrijft onder punt 4 in hun mogelijke oplossingen: " Indien het touchscreen niet werkt in de veilige mode dan komt dit door applicaties van derden. Herstart uw toestel en kijk of dit te verhelpen is"
      Ik kon niet vegen in de veilige mode dus heb ik inderdaad de laatste apps waarna het veeg probleem zich voordeed, verwijderd. Als u het niet zeker weet, verwijder desnoods alle apps. Ook heb ik alle caches en gegevens van elke app verwijderd (in instellingen, ga naar apps en open de app). Het is het proberen waard voordat u de tablet laat opsturen naar Asus. Geantwoord op 1-5-2016 om 09:25

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info