• Heb dat laptopje nu 1 week. 2 dagen mee kunnen werken en nu ineens start hij niet meer op. Als ik hem probeer aan te zetten knippert het lampje een paar keer (witte kleur) maar er gebeurt verder helemaal niets. Batterij is volledig opgeladen. als ik hem aan de adapter doe is dat lampje eerst even oranje maar al na paar minuten wit. maar aanzetten… alleen maar 5x kort knipperen en verder niets, aan de adapter en los van de adapter. Iemand hetzelfde of enig idee??

    Gesteld op 31-3-2016 om 20:17 in forum ASUS Transformer Book T100 Misbruik melden
    • 35 seconden aan/uit knopje ingedrukt houden en dan weer aan drukken, kans is groot dat hij vast is gelopen in een sluimerstand op de een of andere manier (ik heb het zelf ook gehad en dit advies komt van asus helpdesk) Geantwoord op 20-4-2016 om 10:35

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info