• Ik heb mijn laptop nu ongeveer 2 weken en gisteren stopte opeens het geluid ermee. Met oortjes erin doet hij het nog niet. Als ik spotify open krijg ik een melding van spotify dat er problemen zijn met de geluidskaart. Bij het configuratiescherm kan ik het geluid ook niet testen. Iemand een oplossing hiervoor?

  Gesteld op 25-12-2014 om 11:30 in forum ASUS Transformer Book T100 Misbruik melden
  • Realtek audio configuratie nazien of instellingen nog kloppen.
   Kan via configuratiescherm.
   Anders kijken of de driver aan staat / apparaat-beheer. Geantwoord op 23-5-2015 om 19:30

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info