• Mijn touchscreen doet het voor de 2e keer al niet, ik heb hem nog geen 2 weken. vorige keer heb ik alles gereset en 4 dagen later kap tie er weer mee. hebben hier meer mensen last van of heeft iemand misschien een idee wat ik kan doen?

    Gesteld op 18-12-2014 om 14:25 in forum ASUS Transformer Book T100 Misbruik melden
    • Hallo...ook bij mij werkt het touchscreen voor de 2e keer niet en ik heb hem nog geen week. GRRRR....
      Morgen maar even terug naar de BCC. Heb jij inmiddels al een oplossing gevonden? Geantwoord op 21-12-2014 om 17:38

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info