• Bijna elke dag begint mijn tablet te flikkeren, ik heb op allerlei manieren geprobeerd om dit te stoppen maar tevergeefs. Is er iemand die de zelfde klachten heeft, en wat kan ik er aan doen Ria

  Gesteld op 15-9-2017 om 11:18 in forum ASUS MeMO Pad 10 - ME102A Misbruik melden
  • Beste Ria,
   Hetzelfde probleem heb ik. Mijn tablet is ruim twee en een half jaar oud. Ik weet niet wat er aan te doen is. Ik vrees dat het 't begin van het einde is van het apparaat.
   Wim. Geantwoord op 15-9-2017 om 11:53

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
  • Bij mij precies het zelfde als ik hem op start en hij is aan dan begint hij te flikkeren en raar beeld te vertonen waar ligt het aan en wat is er aan te doen ik geef er een klein tikje op dan doet die het even maar begint dan weer te flikkeren Geantwoord op 28-9-2018 om 14:11

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info