• Sinds kort heb ik zo,n ASUS. Helaas loopt dat ding vast. Nu heb ik al 3 uur dat groene mannetje met gele petje op het scherm. Ik kan dat niet wegkrijgen. Kan hem niet meer aan of uit zetten wat een ellende. Een gebruiksaanwijzing zou ook wel prettig zijn. Zonde van het geld. Kan iemand mij helpen. Dezelfde problemen had ik ook met mijn Samsung. Dit is een gebed zonder einde waardeloos.

  Gesteld op 20-2-2016 om 20:41 in forum ASUS MeMO Pad 10 - ME102A Misbruik melden
  • Ik BN me wachtwoord kwijt SD card cleardata erop gezet voor een harde reset maar het lukt nie helaas
   Wat moet ik doen terugsturen asus ?
   Gr Geantwoord op 28-2-2016 om 12:55

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info