• Hoi, netwerk wordt niet meer gededecteerd, schuifje voor wifi blijft op grijs, geen mogelijkheid voor internetconnectie. Heb harde reset geprobeerd, levert niets op, geeft geen ip-adres of netwerk mogelijkheden meer. Hoe verder? Heb hem net een maand en niets vreemds mee gedaan.
  gr frank

  Gesteld op 18-5-2014 om 15:21 in forum ASUS MeMO Pad 10 - ME102A Misbruik melden
  • betreft mijn ASUS Memo Pad ME 302 FHD 10 16GB.
   Geen mogelijkheden meer, heeft twee weken niet opgeladen geweest.
   heb harde reset toegepast doch geen resultaat.WAT STAAT ER MIJ TEDOEN
   Groeten BEUCKELS Roland. Geantwoord op 6-6-2014 om 10:59

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info