• Hallo,
    Ik heb een agpo 127c icm een aquasol 3
    Met douchen heb ik goed warm water stop ik met tappen dan draait de
    Tapwater pomp na temparatuur blijft dan 66 tap ik direkt weer dan loopt de temp ff terug en dan weer naar 66 stop ik met tappen loopt hij op tot 70 + graden en krijg ik een knipperende p te zien waarna een knipperende 0 te zien met minder temparatuur 26 gr. Ik heb de twee keerkleppen vervangen mij lijkt dat naar tapwater de tapwater pomp een geringe tijd blijft doordraaien logisch maar na de p moet dan niet de cv zijdige pomp ff gaan draaien om de restwarmte uit de ketel te krijgen om geen extreme pieken te krijgen na meermaals tapwater gebruik heb ik nu een print die niet de juiste signalen geeft??
    Gr. Ralf

    Gesteld op 2-11-2013 om 15:03 in forum AGPO Econpact 225C Misbruik melden
    • Het knipperen geeft aan dat het toestel te heet is. De cv pomp gaat niet draaien om de restwarmte af te voeren.
      Als alles goed werkt is dit niet nodig. Waarschijnlijk zit het probleem in de warmtewisselaar. Dit probleem komt vaker voor dat toestel na einde warmtevraag zijn warmte niet goed kwijt kan. In sommige gevallen komt zelfs een maximaal storing voor. Geantwoord op 2-11-2013 om 19:29

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ok jij denkt dat het probleem in de warmte wisselaar zit
      Verstopping ( dicht slippen van magnetiet )
      Wat zou jij doen , verder werkt alles wel als ik niet te snel achter mekaar tap dan heeft i tijd om uiteindelijk in temp te zakken .
      Vorige week merkte ik ook wat vreemds smorgens waren de radiatoren warm maar de termostaat stond niet vragend.

      Gr. Ralf Geantwoord op 3-11-2013 om 01:14

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info