• mijn CV blijft op ruststand staan, terwijl ik de thermostaat hoog zet. Bar is goed en hebben gewoon heet water. Het blijft koud in huis. wat kan ik hier aan doen?

    Gesteld op 29-9-2014 om 15:58 in forum AGPO Econpact 127C 135C Misbruik melden
    • Hallo,

      Heeft u een thermostaat met batterijen? zoja, vervang die eerst even.
      Mocht dat niet de opslossing zijn en is de verbinding van de kth naar de cv ketel in orde,
      dan zou ik de print solderen op losse kontakten (met name de connenctors)

      Gr Service Geantwoord op 4-10-2014 om 11:50

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Bij mij was dit na de reiniging van de sifon opgelost. Waarschijnlijk geeft een sensor geen foutcode af. Ik heb wel de kabels van de thermostaat verbonden om te kijken of het niet toch de thermostaat was.

      Geantwoord op 11-11-2014 om 14:59

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Printplaat contacten aan de onderkant opnieuw solderen. De print zelf is meestal goed maar deze zijn af fabriek met te weinig soldeer gesoldeerd m.n. op de grote contactpunten. Geantwoord op 23-3-2015 om 00:21

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info