• ik heb een AEG FTD 901 / RTD 991 mbv van de aan/uit schakelaar uit geschakeld. Nu blijft de thermostaat af en toe klikken of dat hij aanslaat maar dat zou niet moeten kunnen omdat hij uitgeschakeld staat (daarbij de vloer blijft koud) Ik weet niet wat er precies gebeurd en of het kwaad kan dat de thermostaat zo af en toe spontaan klikt. Weet iemand hier iets meer over?

  Gesteld op 3-4-2017 om 22:51 in forum AEG Klokthermostaat Misbruik melden
  • hallo, heeft u nog steeds het probleem met de klikkende AEG thermostaat.
   of is het reeds opgelost.
   Dit heb ik ook gehad nadat de stroom was uitgevallen: lampje was beurtelings geel en rood ?
   oplossing: 1x op de knop drukken, dan gaat hij weer naar het gewone programma; lampje groen.
   gr. J Willems, willemsvia@gmail.com Geantwoord op 26-11-2017 om 23:50

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • merci, momenteel geen last meer omdat ik hem nog niet heb ingeschakeld na de zomer en ergens van de zomer is hij spontaan gestopt met klikken. ik ga het uitproberen wanneer het weer gebeurd. In ieder geval bedankt voor de tip. Geantwoord op 27-11-2017 om 18:52

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info