• Hoe kom ik bij het motergedeelte, ik probeer de moterdeksel eraf te halen. heb 6 schroefjes eruit gehaald, maar hij gaat niet open, ben ik een schroef vergeten er uit te halen?

    Gesteld op 16-5-2019 om 16:50 in forum AEG VX7-1 Misbruik melden
    • Wanneer u de kap opent ziet u bovenaan 3 schroefjes , alleen deze 3 schroefjes en de draaiknop (aftrekken) dient u te verwijderen, maar .... de kap zit dan nog vast met een reeks klik lipjes die u alleen maar los krijgt met gewrik, gefriemel en veel geduld.
      Wanneer u hem er af gekregen hebt moet u nog 4 schroefjes losmaken om het motor gedeelte los te maken en achteraan de zwarte PVC lip omhoog drukken om het motor compartiment er uit te halen.
      Maar let op : meestal is het motor stuurkaartje defect, hiervoor hoeft u de motor er niet uit te halen vermits het open onder de afdekkap zit.
      Dit kan eenvoudig vervangen worden ( repareren kan niet echt), noteer wel de aansluitingen (of beter neem een foto!). Geantwoord op 25-4-2020 om 17:16

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
    • Dit filmpje helpt wellicht:
      Klik op deze LINK
      Je moet flink rukken, om die rode kap eraf te krijgen.

      Ik heb net een AEG VX7-2 opengemaakt, en zal testen of hier de motor defect is, of ook (zoals hierboven aangegeven) het printplaatje met elektronica.

      Geantwoord op 23-11-2022 om 21:22

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Ik heb de stofzuiger opengemaakt, en de triac op het printje losgesoldeerd. Bij doormeten lijkt die echter OK.
      Ik vond daarna deze site: Klik op deze LINK
      Die beschrijft dat vaak condensator C2 defekt is: 470 nF, 330V~.
      Dus nu die maar eens lossolderen, en testen. Geantwoord op 28-11-2022 om 18:48

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info