• de waterdrukschakelaar van mijn 2000 weigert soms. Is er een vervanging voor ?

  Gesteld op 10-2-2014 om 18:56 in forum AEG Turnamat 2000 Misbruik melden
  • Eerst de steker uit het stopcontact, achterplaat verwijderen, dan is er een doorzichtig "communicerend vat" (U vorm) te zien met in het midden een dun slangetje naar de waterdruk schakelaar. Meestal is dit verstopt door zeep resten. Het kan geen kwaad ook te kijken naar de verbinding onder en boven met de bak waar de trommel in draait, dat is vaak ook erg vervuild. (tenslotte slangetje controleren, wil wel eens verrubberen. even zuigen en blazen, dan moet je de WD schakelaar horen bewegen.
   Succes. Geantwoord op 6-3-2014 om 00:45

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • heel hartelijk dank voor uw uitgebreide antwoord.Alles heb ik geprobeerd en schoongemaakt. Uiteindelijk heb ik de laatste waterschakelaar in Nederland gevonden en die gemonteerd. Met het schoonmaken van de leidingen en de pomp,loopt de machine weer als nieuw!Nogmaals bedankt voor de reaktie. Geantwoord op 6-3-2014 om 09:16

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info