• Het deksel van mijn Turnamat 2000 Oko is aan de scharnierrand verroest. Kan iemand mij vertellen waar dit onderdeel te verkrijgen is?
  Mevr.Opdam. Email: gerda.opdam@ziggo.nl

  Gesteld op 24-6-2013 om 11:54 in forum AEG Turnamat 2000 Misbruik melden
  • Nergens meer te koop, eraf halen (6 kruiskopjes) losse roest verwijderen, schuren en goed in de ijzer grondverf zetten en aflakken met een glansverf. Meestal ben je dan wel weer een jaartje of 3 van roest af. (als hier last van heb dan ook de trommel verwijderen en onderin de kuip de "sludge" verwijderen, dit bevat ook roest van je deksel)
   Soms komen er van het Lagerhuis dat van aluminium is ook veel kruimels af, wat zich ook onderin ophoopt maar tijdens een wasbeurt overal door de machine heen vliegt, dit is een grijzige dikke drab, als je daar veel van hebt dan het Lagerhuis nakijken en desnoods vervangen, dat is nog wel te koop (€60). Succes ermee. (eigenaar sinds 1987 en steeds met een slopertje de boel aan de praat gehouden)

   Geantwoord op 6-3-2014 om 00:54

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info